Dr. Nyőgér Zoltán

Szakterületeim

Az oldal ezen egységének célja összefoglalni az általam gyakrabban kezelt betegségeket. Bemutatni a váll-, könyök, és térdfájdalmak lehetséges hátterét. Ennek révén a páciensek betekintést nyernek betegségük természetébe, felkészülhetnek a szükséges vizsgálatokra és kezelésekre.

Minden itt részletezett betegségnél leírom az esetlegesen előforduló okokat, melyek az adott probléma kialakulásához vezettek. Ezt követően bemutatásra kerülnek a kísérő tünetek. Szót ejtek a betegvizsgálat alapvető fontosságáról és azon további képalkotó vizsgálatokról (pl.:röntgen, ultrahang, MRI), melyek a pontos diagnózis felállításához szükségesek.

A betegvizsgálat és a képalkotó vizsgálatok elvégzését követően történik meg a diagnózis felállítása. Ezután kezdődik meg a páciensek kezelése (lehet nem műtéti, vagy műtéti kezelés) és amennyiben szükséges, az azt követő rehabilitáció, melyekről szintén itt a részletes leírásban olvashatnak.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2024. április 22 – től a telefonos időpont-egyeztetés lehetősége az alábbiak szerint változik: kedd, szerda, csütörtök, péntek 10 – 15 óra között.